Al meer dan 12 jaar is TI-BAS succesvol met de levering van TIA-A3 Forecasting & voorraadbeheer software aan Productie/groothandel en Retail bedrijven in verschillende landen in Europa.
TIA-A3 gebruiks ervaringen:
De inspanning voor de maandelijkse en wekelijkse inkoop planning werd terug gebracht van dagen naar uren.
De automatische selectie van meest geschikte forecast algorithme, geeft onze planners meer tijd om hun belangrijkste taak uit te voeren, besluiten nemen voor de uitzonderingen.
De dynamische veiligheids voorraad heeft ons geholpen onze servicegraad te verhogen en op gelijktijdig de totale voorraad te verlagen.
Onze garantie
TI-BAS levert niet alleen forecasting software. We staan voor resultaat. We hebben hiervoor een unieke aanpak ontwikkeld en garanderen een ROI binnen een aantal maanden.
Verkoop forecast & Voorraadbeheer
TIA-A3 is een "out of the box" oplossing, eenvoudig te gebruiken via de internet browser. Met behulp van TIA-A3 kunnen zowel Productie/Groothandels als Retail bedrijven er voor zorgen dat het juiste artikel op het juiste moment op de juiste plaats aanwezig is. Naast verbetering van de forecast nauwkeurigheid wordt het planningsproces gestructureerd en efficienter gemaakt.
Copyrights TI-BAS b.v.
TI-BAS
De standaard software oplossing voor geintegreerde verkoop forecasting en voorraadplanning